Nyhetsarkiv

PRESSMEDDELANDEOnsala, 2024-04-15 Wido Lab AB och Hett Tech AB investerar för framtiden”Wido Lab AB förvärvar Hett Tech AB och LabTek Sverige AB vars sälj- och service-organisation liggeri framkant gällande certifiering och ackrediterad service, samt har betydande och unikaleverantörer” – Janina Lindo, VD Wido Lab AB ”Vi ser fram emot ett samarbete som ger oss möjligheter […]

Ergonomiskt och höj/sänkbart bord för speciella behov på lab, väl anpassat för vätskekromatografi. En fristående station som är enkel att flytta med låsbara hjul som standard. Kommer med syra- och kemikaliebeständiga bänkskivor i kompakt laminat och bordet kan kundanpassas i olika storlekar med diverse tillbehör.

Välkommen till LabDays Stockholm 2024. 17 och 18 april på Stockholmsmässan, Älvsjö Wido Lab kommer tillsammans med laboratoriebranschens ledande leverantörer stå redo att välkomna dig till LabDays i Stockholm 2024. Årets största händelse för svensk laboratorieindustri. – Kom och låt dig inspireras och kom gärna förbi vår monter med nr 66.

Vi är glada att kunna meddela att vi nu är leverantör för Cryotherm GmbH & Co. KG. Cryotherm är specialiserade på tillverkning av vakuumisolerade behållare för flytande kväve och dessa används inom olika sektorer så som kemisk industri, medicin, livsmedel, forskning och biobankning. De skapar innovativa lösningar som anpassas till varje kunds specifika processkrav. Läs […]

Läs mer om vårt utbud av modeller, tillbehör och vad man ska tänka på vid val av kyl/frys för förvaring av läkemedel, vaccin och andra prover på lab.